Hoe gaat u de dialoog aan?

Social media strategie

Als álles klopt, bouwt u aan een sterk merk

  Bel 0318 555 075 of mail:

  Merken bouwen zit in ons bloed. Ook online.

  Branding begint online. Bent u steeds op zoek naar wegen om uw merk op een onderscheidende en vernieuwende manier te presenteren aan uw doelgroepen? U begrijpt dat een doeltreffende communicatiestrategie, een scherpzinnig concept en de juiste mix nodig zijn om uw klanten en relaties te bereiken én te raken. Maar de opkomst van social media zorgde voor onrust in veel organisaties. Want opeens ging het niet meer alleen om bereiken en raken, maar vooral om het in gesprek gaan: interactie tussen merk en doelgroep. Hoe gaat u  daarmee om?

  Social media omarmen

  Hoe gaat u de dialoog aan? Bent u al uit over het meest ideale beleid en structuur? Hoe bewaakt u uw merkreputatie; hoe reageert u op vragen, klachten en complimenten (webcare)? Hoe signaleert u saleskansen op social media en hoe haakt u daar op in? Social media start u niet met vragen, maar met antwoorden. Een duidelijke visie zorgt ervoor dat u social media kunt omarmen.

  Doe onze social media strategiecheck!

  De social media check is een goed vertrekpunt wanneer u doelgericht structureel én gestructureerd met social media aan de slag wilt gaan. Waar staat u op dit moment met uw organisatie? Wat is uw huidige aanpak en social media strategie? Hoe doen uw concurrenten dit? Vanuit de social media check geven wij u heldere inzichten om uw huidige social mediakanalen te optimaliseren. Want alleen als uw verhaal óveral klopt, ook op social media, bouwt u aan een sterk merk.

  Doe onze social media strategiecheck!

  Een sterk merk is een sociaal merk. Hoe sociaal bent u? Doe direct de social media strategiecheck en ontvang gegarandeerd nieuwe, frisse inzichten!