Hoe gaat u de dialoog aan?

Social media strategie

Als álles klopt, bouwt u aan een sterk merk

  Bel 0318 555 075 of mail:

  Merken bouwen zit in ons bloed. Ook online.

  Branding begint online. Ben je op zoek naar wegen om je merk op een onderscheidende en vernieuwende manier te presenteren aan je doelgroepen? Een doeltreffende communicatiestrategie, een scherpzinnig concept en de juiste mix is nodig om je klanten en relaties te bereiken én te raken. Maar de opkomst van social media zorgde voor onrust in veel organisaties. Want opeens ging het niet meer alleen om bereiken en raken, maar vooral om het in gesprek gaan: interactie tussen merk en doelgroep. Hoe ga je  daarmee om?

  Social media omarmen

  Hoe ga je de dialoog aan? Wat is voor jou het meest ideale beleid en structuur? Hoe bewaak je de merkreputatie; hoe reageer je op vragen, klachten en complimenten (webcare)? Hoe signaleer je saleskansen op social media en hoe haak je daar op in? In de social media strategie start je niet met vragen, maar met antwoorden. Een duidelijke visie zorgt ervoor dat je social media kunt omarmen.

  Doe onze social media strategiecheck!

  De social media check is een goed vertrekpunt wanneer je doelgericht structureel én gestructureerd met social media aan de slag wilt gaan. Waar sta je op dit moment met jouw organisatie? Wat is de huidige aanpak en social media strategie? Hoe doen jouw concurrenten dit? Vanuit de social media check geven wij je heldere inzichten om je huidige social mediakanalen te optimaliseren. Want alleen als je verhaal óveral klopt, ook op social media, bouw je aan een sterk merk.

  Doe onze social media strategiecheck!

  Een sterk merk is een sociaal merk. Hoe sociaal ben jij? Doe direct de social media strategiecheck en ontvang gegarandeerd nieuwe, frisse inzichten!