Wie ben jij en wat maakt je uniek?

Marketingplan

& onderscheidende communicatiestrategie

  Bel 0318 555 075 of mail:

  Ontdek & vertel de kracht van jouw onderneming!

  Ben je op zoek naar een marketingplan of communicatieplan met een goede, slimme strategie die werkt? Als je het tijd vindt om de “messen te slijpen”*, een pas op de plaats te maken en het góéd te doen, dan ben je bij De Kleuver bedrijfscommunicatie aan het juiste adres. Wij geloven in een allesomvattende marketingcommunicatieaanpak op basis van jouw unieke strategie. Met behulp van onze Strategiecheck werk je aan één consistent beeld van jouw organisatie. Want een merk dat zowel door de binnen- als buitenwereld op dezelfde manier wordt beleefd en uitgedragen, en zichtbaar indruk maakt bij je doelgroep: dat is een van de belangrijkste kenmerken van een sterk merk.

  * Ken je het verhaal van de boswachter en de bomen die hij allemaal moest omzagen? Na een halve dag volop aan het werk te zijn geweest, merkte de boswachter dat zijn zaag bot werd. Omdat hij geen tijd en energie wilde steken in het slijpen van de zaag, ging hij gewoon door. Het zagen van de bomen kostte hem zoveel moeite en duurde wel twee keer zo lang. Als hij de tijd had genomen zijn zaag te slijpen, dan was hij veel sneller klaar geweest. En had het hem veel moeite en irritatie bespaard.

  Waarom de Strategiecheck?

  Een sterke, onderscheidende ondernemersstrategie is de basis voor een succesvolle onderneming. Een communicatieplan kan niet zonder een marketingplan, en vice versa. Het klinkt misschien logisch, maar je zult versteld staan hoeveel organisaties hun eigen verhaal op verschillende manieren vertellen, of zelfs helemaal niet. Hierdoor missen zij loyaliteit, betrokkenheid en daarmee ook belangrijke kansen en extra omzet.

  Ontdek jouw unieke koers!

  Met behulp van de Strategiecheck bepalen we met jou, stap voor stap, de juiste koers voor jouw organisatie. In 7 vragen vanuit businesszijde en 7 vragen vanuit de marketing- en communicatiezijde, krijg je nieuwe inzichten in hoe je je marktkansen optimaal bereikt. Een unieke positionering, ondersteund door online onderzoek en benchmark in bestaande en nieuwe markten. Nationaal én internationaal.

  Wie bent u en wat is uw koers?

  Ontdek.

  De Strategiecheck geeft je nieuwe inzichten!

  Met behulp van de Strategiecheck bepalen we samen met het kernteam van jouw organisatie, stap voor stap, de juiste koers. In maar liefst 14 vragen verankeren we je (marketing)communicatiestrategie in je ondernemersstrategie. Vanuit hier bepalen we, door middelenvrij te denken, de meest effectieve marketingcommunicatiestrategie die je kunt gebruiken om jouw doelgroep te bereiken en je ondernemingsdoel eindelijk écht te behalen.