Heeft u een sterk en duidelijk verhaal?

Copywriting

Geoptimaliseerd voor zoekopdrachten

  Bel 0318 555 075 of mail:

  Wervende teksten voor uw doelgroep én Google

  Copywriting is het schrijven van wervende teksten voor zakelijk en commercieel gebruik. Denk aan advertenties en advertorials, websites en webshops, folders en brochures, brieven en e-mailings, magazines en personeelsbladen… Kortom: álle middelen waarmee u uw merk presenteert aan uw doelgroep. Een duidelijk verhaal ligt ten grondslag aan het succes van deze teksten. De Kleuver bedrijfscommunicatie informeert, overtuigt en activeert. Crossmediaal; zowel online als offline.

  Copywriting voor web

  SEO-geoptimaliseerde webteksten maken een belangrijk onderdeel uit van uw zoekmachine marketingstrategie. Want een website die niet online vindbaar is, is slechts een visitekaartje. Wanneer het gaat om het schrijven voor een website of webshop, gaat het niet meer alleen om het schrijven van wervende, pakkende teksten… Maar vooral ook of de teksten SEO-proof zijn! Dat wil zeggen: geoptimaliseerd voor Google, zodat de zoekmachine makkelijker uw website ‘leest’, en dus beter vindbaar is. Naast de content komt ook structuur en techniek van de website kijken.

  Copywriting voor social media

  Wist u dat social media ook bijdraagt aan uw vindbaarheid in Google? Achter de content die u op uw social media kanalen zoals Twitter, Facebook, YouTube of LinkedIn plaatst, schuilen hele social media copywriting-strategieën. Althans, daar zou u voor kunnen kiezen. Elk social media kanaal heeft een eigen doelgroep, eigen doelen en eigen content-eisen en een gewenste tone of voice. De truc is om uw doelgroep te bereiken, raken en in gesprek te gaan met hen. En als u daarmee tegelijkertijd zorgt voor een hogere positie in de zoekmachines: dan slaat u twee vliegen in één klap!

  Meer dan woorden

  Creëer.

  Lees ook alles over: Concept & design, Content marketing

  Doe de SEO-scan en creëer een website die scoort!

  Hoe goed scoort uw website in Google? Wat kan er eenvoudig verbeterd worden? Wat zijn de Quick-wins? Doe direct de SEO-scan en creëer een ijzersterke website!