Is uw vraag ook uw probleem?

Ons Bureau

Bouwen aan sterke merken

  Bel 0318 555 075 of mail:

  Marketing- & Communicatiebureau De Kleuver bedrijfscommunicatie in Veenendaal

  Bij de start van ons marketing- & communicatiebureau De Kleuver bedrijfscommunicatie in 2000 was ons enige kapitaal een leeg kratje Grolsch. Zonder een euro op de bank, maar met een duidelijke visie en missie, startten we onze ‘journey’. Na de eerste tevreden klanten, volgden nieuwe opdrachten en trokken we onze eerste medewerkers aan boord. Met dit team geven we, door middelenvrij te denken, nog altijd vorm aan onze missie: “Met leuke mensen, leuke dingen doen, voor leuke klanten!”

  Ondernemend bloed

  Kansen zien, een proactieve en nieuwsgierige houding, en ideeën ook daadwerkelijk kunnen vertalen naar concrete business… Voor onszelf, en uiteraard voor onze klanten. Dat is voor ons elke dag weer de uitdaging die ons werk zo leuk maakt. Of we nu bezig zijn met marketing, communicatie, HRM of ICT: een gezonde dosis ondernemerschap is altijd onderdeel van de opdracht.

  Middelenvrij denken

  De focus op uw doelen. Iets wat misschien een reclamebureau wel zégt, maar het is onze identiteit. Door onze onafhankelijke en middelenvrije werkwijze durven wij kritisch te zijn op uw vraag. Want uw vraag, ligt daar ook daadwerkelijk uw ‘probleem’? Wij durven ‘nee’ te zeggen, als we er niet in geloven. En durven ‘ja’ te zeggen als we geloven dat de aanpak ook uw doelstellingen behaalt. Dedicated en betrokken bouwen we aan u als sterk merk. Met de juiste mix.

  De juiste mix

  Vanaf 2007 kwamen De Kleuver arbeidsmarktcommunicatie en De Kleuver digital marketing de bedrijfscommunicatietak versterken. Samen vormen zij de juiste mix. Vanuit een sterk merk met een krachtige positionering & branding (De Kleuver bedrijfscommunicatie) bouwen we aan de interactie tussen merk en doelgroep (BIMBIM online marketing), waarna het tijd is voor groei en dus nieuwe medewerkers (De Kleuver arbeidsmarktcommunicatie). Met het groter worden van uw bedrijf is een nieuwe positionering vereist… en zo gaat de cirkel door waarin u als merk steeds opnieuw weet te exelleren.

  content-marketing

  Ontdek. Creëer. Activeer.

  Bent u nieuwsgierig geworden naar een vrijblijvend gesprek?

  Sinds 2005 vindt u ons in de oude directeurswoning van de Ritmeester Sigarenfabriek in het centrum van Veenendaal. Maar wij zijn natuurlijk ook te allen tijde telefonisch te benaderen via 0318 – 555 075. Of bel naar de 06 van Danissa van den Broecke +31(0) 6 18 70 00 15. Wij maken graag met u kennis!