Is uw vraag ook uw probleem?

Ons Bureau

Bouwen aan sterke merken

De kracht van middelenvrij denken

Al sinds 2000 is De Kleuver bedrijfscommunicatie dé strategische marketing en communicatiepartner van het MKB en semi-overheid in Nederland. Onze kracht ligt in onze eigenzinnigheid. We zoeken altijd naar de vraag achter de vraag. Werken standaard vanuit onderzoek en strategie. En denken in oplossingen voor jouw ambities in plaats van in middelen. Zo blijven wij altijd de klant en onszelf uitdagen. Zo voegen we waarde toe in welke fase jouw bedrijf zich ook bevindt.

Ons bedrijf, dat begon met een simpele schets op een bierviltje, is vandaag de dag uitgegroeid tot een waar begrip in de omgeving. Het is de plek waar ondernemerschap, marketing, communicatie en sales elkaar vinden en versterken. Deze unieke formule, in combinatie met onze middelenvrije en ondernemende DNA, is waar we onze klanten keer op keer mee verrassen.

Samenwerking

Onafhankelijkheid

Zorgzaamheid

Vrijheid

Werken met plezier

Unieke combinatie van Branding & Marketing

Begin 2022 markeerde een frisse wind door het bedrijf. Op dit moment zetten oprichters Wim de Kleuver en Evelien van Dijk namelijk een stapje terug in de business en gaven zij het roer over aan marketingprofessionals Gemma Turkesteen en Danissa van den Broecke.

Managing Consultant & Team Lead Strategische Branding, Gemma, is al sinds 2012 werkzaam bij De Kleuver. Gemma is het mastermind achter de sterke branding-afdeling van ons bureau. Zij combineert structuur met creativiteit en weet keer op keer het unieke verhaal van de klant te ontdekken en te vertalen naar sterke merken. Dankzij de jarenlange samenwerking met oprichter Wim de Kleuver weet zij als geen ander waarin een bedrijf zich kan en zou moeten onderscheiden. Haar motto is: “Net als mensen, zijn ook alle bedrijven uniek. De kunst is om er de juiste woorden aan te geven.”

Danissa, Managing Consultant & Team Lead Strategische Branding, werkt vanaf 2021 bij De Kleuver. Zij is naast Gemma aangenomen om het bureau voort te zetten en een team voor Lead generation en marketing op te bouwen. Haar voorliefde voor cijfers en achtergrond in online marketing, communicatie en strategie zorgen ervoor dat het sterke merk doorvertaald wordt naar de juiste doelgroep(en) door middel van effectieve campagnes. Samen vormen zij een uniek setje.

Meer weten? Vraag dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

content-marketing

Ontdek. Creëer. Activeer.