Waar komen uw klanten vandaan?

Social media marketing

Bereik is een belangrijke manier om uzelf te profileren

  Bel 0318 555 075 of mail:

  Social media marketing voor een online netwerk en social selling

  Een sterk merk is een sociaal merk. Wist u dat uit onderzoek is gebleken dat sociale merken tot vier keer meer verkoop realiseren met hetzelfde marketingbudget? Succesvol ingezette social media marketing zorgt voor persoonlijk contact, interactie en merkvoorkeur; wat de kans op verkoop aanzienlijk vergroot. Heeft u uw social media strategie al duidelijk? Dan is het tijd voor de implementatie: hoe begint u aan social media marketing?

  Bereik

  Bereik is een belangrijke eerste stap om uzelf te profileren via social media marketing. Het creëren van een groot bereik is geen doel op zich, maar wel een belangrijke basis om uw uiteindelijke doel te bereiken. Wist u bijvoorbeeld dat uw onbetaalde Facebookbericht slechts twaalf tot zeventien procent van uw fans bereikt?

  Interactie

  Zodra uw verhaal uw doelgroep bereikt, ontstaat interactie! Hoe speelt u hierop in? Het is belangrijk om in het achterhoofd te houden dat de juiste woorden de klantloyaliteit verhogen en voor binding zorgen met uw merk. Social media = actie en vooral interactie!

  Loyale klanten

  Social media engagement betekent: social selling. Social selling is de kunst van klanten naar u toe laten komen. Het traditionele verkoopproces, maar dan andersom. U benadert uw doelgroep op warme wijze om een afspraak te maken. Social seling is geen vervanger voor de oude manier van verkopen, maar een versterker.

  Social media marketing

  Activeer.

  Lees ook alles over: Branding, Zoekmachine marketing

  Weten of u al op de juiste weg zit?

  Social media campagnes bestaan uit een unieke mix tussen viraal en betaald bereik (social media adverteren). Benieuwd of uw organisatie al klaar is voor campagnes om loyale klanten te scoren? Doe dan direct de social media check!